Extra activiteiten en
borrelplek

Events

Bij de Vossenberg houden we van spelen, gezelligheid en speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas, Pasen, Halloween, etc. Daarop stemmen we graag ons aanbod af, zodat we nét iets extra bieden. De Vossenberg is de perfecte locatie voor een familiedag, kraamborrel, nieuwjaarsborrel, buurtborrel en uitje met collega’s of vrienden met hun kinderen. Voor feesten en borrels kun je voor de kinderen gebruikmaken van de arrangementen van de kinderfeestjes. Je borrel, familiedag, etc. kan naar wens uitgebreid worden met een barbecue. Elk event is maatwerk en spreken we telefonisch met je door.

Babyshower bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Kraamborrel

Een prima oplossing!

Hebben jullie een kindje gekregen en zit je niet te wachten op visitedrukte? En wil je alle kids van familie en vrienden speelplezier geven? Plan dan – lekker makkelijk en gezellig – je kraamborrel bij de Vossenberg.

 

Reserveer kraamborrel
Familiefeest bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Familiedag/-avond

Plezier voor de hele familie!

Een dag of avond met de familie is gezellig, maar al snel een hele club bij elkaar. Daarnaast is het lastig om een leuke activiteit voor alle leeftijden te vinden. De Vossenberg biedt vertier aan de hele familie. Onze gratis wifi doet het goed voor de wat oudere kids.

Reserveer familiefeest
Bedrijfsborrel bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Borrel collega’s en kids

Een supergezellig bedrijfsuitje!

Zoek je een sfeervolle locatie voor een middag en/of avond met collega’s en hun kinderen? Bij de Vossenberg kun je een borrel plannen, eventueel uitgebreid met een barbecue en frietjes en pannenkoeken voor de kinderen.

Reserveer bedrijfsuitje
Gezellig met vrienden bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Uitje met de vriendengroep

Iedereen een leuke tijd!

Gezellig afspreken met vrienden en de kinderen doe je bij de Vossenberg. Naar de kids heb je geen omkijken, dus alle tijd om ongestoord bij te kletsen met een drankje, borrelhapjes of iets anders van de kaart.

Reserveer groepsuitje
Gezellig met buurt en vrienden BBQ-en bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Buurt BBQ

Goed geregeld!

De hele buurtvereniging is welkom bij de Vossenberg voor een verzorgde middag en/of avond. Geen zorgen dat het springkussen nat wordt of de hele barbecue in het water valt. Succes en plezier gegarandeerd!

Reserveer BBQ
Sinterklaas bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Sinterklaasfeest

Dé ideale locatie!

Sinterklaas en zijn Pieten brengen natuurlijk ook een bezoek aan de Vossenberg. Extra sfeervol én makkelijk om de sinterklaasactiviteit met de buurt of familie hier te vieren.

Reserveer sinterklaasfeest
Nieuwjaarsborrel bij Speelboerderij de Vossenberg in Gilze

Nieuwjaarsborrel

Samen toasten op het nieuwe jaar!

Past de hele familie niet in huis? Of ben je klaar met de feestdagen? Plan dan je nieuwjaarsborrel lekker ongedwongen bij de Vossenberg.

Reserveer nieuwjaarsborrel